Skip to content

Simplified: Hvad er det, Hvordan fungerer det, Anmeldelser, Priser, Fordele og ulemper

I denne artikel vil vi give dig en komplet og detaljeret information om Simplified, som inkluderer dets fordele og begrænsninger, fremragende funktioner, priser, brugeranmeldelser og andre væsentlige detaljer.

Hvad er Simplified?

Simplified er en platform, der samler forskellige værktøjer til kunstig intelligens ét sted, så du kan lave designs til dine sociale medier ved hjælp af kunstig intelligens.

På den kan du skabe meget interessant indhold såsom bannere, annoncer, videoer til TikTok, Instagram-historier og meget mere, og det er endda en AI, der skriver tekster efter dine krav.

Simplified

Hvordan fungerer Simplified?

At bruge Simplified er virkelig enkelt. Du kan registrere dig med en e-mailadresse eller en Google-konto, og du vil få en gratis plan til at lave dine prøver. Der kræves ingen særlige færdigheder for at bruge Simplified.

✅  Download Simplified-app til Android

✅  Download Simplified-app til iOS

✅  Download Simplified Google Chrome-udvidelse

Fremragende funktioner i Simplified

Simplified kommer med mange funktioner i forskellige kategorier, hvad enten det er Skrivning, Video, Udgivelse eller Design.  Dog, de generelle funktioner er nævnt nedenfor:

  • Idé-, Titel-, Skema- og Konklusionsgenerator til Blogs
  • Indholdsrewriter
  • AIDA (Opmærksomhed-Interesse-Ønske-Handling)
  • Arbejdsramme
  • Virksomhedsbiografi
  • Produktliste på Amazon
  • Hashtags-generator
  • Youtube-video beskrivelser og titler
  • Facebook-annonceoverskrifter og brødtekst
  • LinkedIn-annoncer
  • Landingsside
  • Problem-Forstyrrelse-Løsning ramme
  • Produktbeskrivelse
  • Overbevisende punkter
  • Citater til sociale medier
  • Besvarelse af anmeldelser
  • Fraseudvider
  • Visuel indholdsgenerering
værktøjer og skabeloner til simplified

Andre nyttige funktioner i Simplified

1. Grafisk Design

 Du kan vælge mellem en bred vifte af skabeloner til at lave plakater, brochurer, flyers, visitkort og andet materiale.

Du kan også designe logoer og meningsfulde branddesign, selvom du ikke har forudgående viden om grafisk design.  Denne enkle redigeringssoftware gør det muligt at skabe grafik, der ser simple ud.

  • Lav designs til Instagram, Facebook, YouTube og andre sociale medieplatforme.
  • Beskær fotos med de rigtige proportioner og skæreformer.
  • Brug introduktions- og afslutningsanimationer til at bringe tingene til live.
  • Fjern baggrunde så hurtigt som muligt.

En anden imponerende funktion ved Simplified er animationsfunktionen, der adskiller det fra anden software.

2. AI-indholds Kalender fra Simplified

Integrer dine sociale medier med Simplified for at forenkle dine arbejdsdage, uger og måneder. Alt i ét program, samarbejd med dit team, planlæg indlæg og tilpas design. Integrer dine Facebook-, Instagram-, LinkedIn-, Twitter-, Pinterest-, Google- og andre sociale mediekonti med Simplified Content Calendar for at interagere med kunderne hurtigere. Administrer mange sociale profiler fra en enkel og brugervenlig grænseflade, og giv billeder, videoer, beskrivelser og reklamekampagner hurtigt og nemt.

3. Skriv marketingannoncekopier

Med AI-skriveren kan du skabe mere end 30 forskellige teksttyper på sekunder. Med Simplifieds gratis indholdsskriver kan du skabe unik tekst til film, annoncer, citater, produkter, blogs, artikler og mere.

Du kan nemt skabe en optimeret kopi til konverterings-e-mails, landingssider, Facebook-reklamer, produktbeskrivelser, YouTube-beskrivelser. Desuden kan du skrive tekster til annoncer i en række toner og sprog for at nå et bredere publikum.

4. Langt tekstgenerator

Med Simplified Long Form Writer kan du skrive langt format skrivelser 10 gange hurtigere. Skab artikler, blogs og endda bøger med lethed. Du kan også bruge artikelomskriveren, punktlisteudvideren og AI-paragrafgeneratoren til at forbedre dit arbejde.

5. Nem samarbejde

Få dit team i takt og sig farvel til endeløse runder med feedback og komplicerede arbejdsgange. Softe instant tagging, kommentarer og deling med dit team er tilgængelige. Opret flere arbejdsområder for at organisere opgaver uafhængigt, hvis du har mange teams. Mapper kan bruges til at organisere projekter og andre elementer.

AI-værktøjer fra simplified

Hvem er Simplified godt for?

Simplified er en platform for følgende personer, der ønsker at øge deres indholdsskabende aktivitet hurtigt og nemt:

  1. Indholdsskabere
  2. Freelancere
  3. Influencers
  4. Grafiske designere
  5. Videoindholdsskabere/redaktører
  6. Marketingteams
  7. Sociale mediespecialister

Anmeldelser af Simplified

bedømmelse af simplified på trustpilot

Anmeldelserne fra brugerne af Simplified er for det meste positive. Mange roser værktøjets nytte i en række opgaver. En bruger nævnte: «Det er en platform, der hurtigt hjælper dig med at generere indhold til en video og endda til mange andre ting. Indtil videre har jeg kun brugt dette værktøj, og jeg anbefaler det helt klart».

Ikke desto mindre har nogle brugere påpeget, at det genererede indhold måske mangler den samme kreativitet eller overbevisning som håndskrevet indhold. Det er også blevet nævnt, at det nogle gange kan blive gentagende.

Hvad angår prisen, har der været kommentarer om, at den betragtes som høj af nogle brugere. Derudover er der blevet observeret små fejl i værktøjet, selvom de sandsynligvis bliver rettet med tiden.

➡️ Copyson – Gratis AI ⬅️

❤ Over 70 skabelonerCopyson er en skribent af strukturerede artikler, tekstresumerer, grammatikchecker og meget mere.
✅ AI-billederGenerer billeder af høj kvalitet til en bred vifte af anvendelser, herunder webdesign, reklame og sociale medier.
🚀 AI-chatFå øjeblikkelige svar på dine spørgsmål, uanset emnet. Copyson er altid klar til at hjælpe dig.
🤖 AI-kodeCopyson forenkler og fremskynder kodningen, perfekt til både eksperter og begyndere.
 

Priser og planer for Simplified

Der er præcis fem planer, du kan vælge imellem. Hver plan har sine fordele, og jo dyrere planen er, desto mindre begrænset bliver den.

  • Gratis plan: Giver tre baggrundsfjerningskreditter per måned (kredit brugt til at fjerne baggrunden fra et enkelt billede) (design), over 5k videomaler (video), 1k ord per måned (skrivning) og administrerer op til 3 kanaler (Publicering).
  • Starter plan $9 :  Giver 25 baggrundsfjerningskreditter per måned (design), eksportvarighed på 1 minut (video), skrivning på mere end 25 sprog (skrivning) og en indfødt AI-assistent (publicering).
  • Mindre team plan $18: Giver 100 baggrundsfjerningskreditter per måned (design), 15 minutters eksportvarighed (video), 25k ord per måned (skrivning) og administrerer op til 8 kanaler (publicering).
  • Forretningsplan $30:  Giver 500 baggrundsfjerningskreditter per måned (design), premium lydbibliotek (video), 50.000 ord per måned (skrivning) og administrerer op til 15 kanaler (publicering).
  • Vækstplan $75: Giver 2k baggrundsfjerningskreditter per måned (design), 30 minutters eksportvarighed (video), 250k ord per måned (skrivning) og administrerer op til 30 kanaler (publicering).

Fordele og ulemper ved Simplified

Fordele

  1. Gratis plan
  2. Bred vifte af værktøjer
  3.  Brugervenlig platform
  4.  Skarpe genererede billeder
  5.  Hurtig og effektiv chat-support

Ulemper

  • Oversættelser til andre sprog er ineffektive
  • Det genererede indhold kan være mindre kreativt eller overbevisende end manuelt skrevet indhold
  • Ingen SVG-eksport

Bedste AI-værktøjer

Copyson anses for at være overlegen, tilbyder tekstgenerering i både korte og lange formater, samt forskellige værktøjer som tekst-til-tale, tale-til-tekst, billedgenerering og meget mere.

2. Copynai

Copynai er også værd at overveje. Det tilbyder mere end 60 skabeloner til generering af korte og lange tekster. Derudover fremhæves det ved evnen til at generere SEO-optimerede artikler med kun ét ord.

3. Copytor

CopyTor er et gratis værktøj til tekstgenerering ved hjælp af kunstig intelligens. Det muliggør oprettelse af SEO-optimeret indhold, produktbeskrivelser, sociale medieopslag og mere på flere sprog, hvilket letter hurtig og effektiv indholdsoprettelse.

Jasper.ai skiller sig ud med sin dokumenterede pålidelighed og konstante nøjagtighed. Dens intuitive og brugervenlige grænseflade gør den tilgængelig for brugere uden erfaring, hvilket gør den til et effektivt og brugervenligt værktøj.

Er Simplified gratis?

Nej, Simplified tilbyder en begrænset gratis version, og efter at have udnyttet din prøveplan, skal du købe et abonnement, hvis du ønsker at fortsætte.

Er Simplified pålidelig og sikker?

Ja, det er vigtigt at læse platformens brugsregler for at vide, hvordan man bruger den korrekt.

Hvor hurtigt kan jeg få kundeservice?

Send blot en besked i chatten eller send dem en e-mail. Du vil blive kontaktet på kort tid!